Privé aanvragen

Regelmatig benaderen vrouwen en mannen mij voor artistieke portretfoto’s of fine art nude. Je hoeft geen model te zijn of ervaring te hebben om iets moois te laten maken, in tegendeel. Veel van de modellen op mijn site zijn doodgewone mensen, zoals jij en ik. Modellen (v/m) staan in mijn werk op een voetstuk en ik heb veel respect voor ze. Ik weet na al die jaren precies hoe ik de juiste sfeer en interessante vormen kan creëren. Bij het maken van een naaktportret in opdracht is het gevoel van veiligheid en respect een eerste voorwaarde.

Werkwijze

Voordat we aan de slag gaan bespreken we uitvoerig wat je wensen zijn, welke sfeer je zoekt en waar we gaan werken. Dat kan telefonisch, maar net zo goed mij in de studio in Delft of ergens op locatie. Wil je een indringend portret, een gezellige familiefoto of juist glamour of zoek je echt fine art naakt? We bespreken de vele mogelijkheden zoals het benutten van textiele creaties die je hier en daar in mijn foto’s ziet. Gebruikelijk is het dat je een familielid, partner of vriend(in) meeneemt. Het is fijn om iemand om je heen te hebben waarmee je vertrouwd bent.

hoe lang duurt het

Een fotoshoot bij mij in de studio duurt circa drie uur. Er is alle tijd om te wennen en in coproductie met mij te werken aan de mooiste foto’s. Tijdens de fotoshoot bekijken we samen tussendoor de gemaakte foto’s en is er alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. We stoppen pas als we helemaal tevreden zijn.

Resultaat

Het resultaat is circa 40 foto’s die je op een beveiligde pagina kunt bekijken. Daaruit kies je de mooiste foto’s die je wilt downloaden en besluit je hoe je ze wilt laten verwerken. Uiteraard worden de bestelde foto’s volledig nabewerkt afgeleverd.

Bekijk ook de resultaten van portretten die ik gemaakt heb voor particulieren: Particuliere Portretten

Prijzen

Prijs: € 600,- incl. btw voor drie uur fotoshoot inclusief het uitwerken foto’s en twee prints op een formaat naar keuze (van A4 tot A1).
Tegen meerkosten is een print op aluminium of ander materiaal te bestellen.